Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 23 zanlıdan 10'u tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince özellikle okul çevrelerinde uyuşturucu kullanımı ile satışının engellenmesi amacıyla Şırnak'ta sağlanan güven ortamının devam ettirilmesi ve terörün finans kaynaklarından uyuşturucu ticaretinin kurutulmasına yönelik 17 Nisan'da operasyon düzenlendi.

        Şırnak merkezli Cizre, Silopi, Uludere ilçeleri ile Diyarbakır, Osmaniye ve Batman'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.

        Operasyonda, 465 gram esrar ve 130 uyuşturucu hap ele geçirildi.

        Zanlılardan 9'u emniyetteki işlemlerin ardından salıverildi. Adli makamlara sevk edilen 14 zanlıdan 10'u tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

        Öte yandan, Cizre'de düzenlenen bir başka operasyonda da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa