Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda bir evde yapılan aramada silah ve mühimmat bulundu.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine yönelik teknik ve fiziki çalışmalar gerçekleştirildiği belirtildi.

        Bu kapsamda 20 Nisan'da ihbar üzerine Hacıbekir Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlendiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Evdeki aramada kanas silaha ait 2 şarjör, kalaşnikof marka silaha ait 3 şarjör, 20 kanas fişeği, 167 biksi fişeği, askeri tip palaska ve palaskaya takılı vaziyette 4 şarjör kılıfı, namlu ucu açılmış kurusıkı görünümlü tabanca, bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan resmi bulunan yaka rozeti, ruhsatsız av tüfeği ve buna ait olduğu değerlendirilen 10 av fişeği ele geçirilmiştir."

        Açıklamada, bölgede halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik terörle mücadele faaliyetlerinin aralıksız sürdürüldüğü vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa