Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Taner Çobanoğlu'nun naaşı, Kayseri'deki evinde helallik alınmasının ardından memleketi Bursa'ya uğurlandı.

        Afrin'in batısındaki Şeyh Hadid beldesine bağlı Dermeşkanlı köyünde teröristlerin bölgeye döşedikleri mayının patlaması sonucu şehit düşen Çobanoğlu'nun (31) naaşı, helallik alınması için Kayseri'nin Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi'ndeki evine getirildi.

        Eşi Yasemin Çobanoğlu, ablası Ebru Yıldız, yakınları ve komşuları tarafından karşılanan Çobanoğlu'nun naaşı, burada edilen duanın ardından memleketi Bursa'ya gönderildi.

        Şehit Çobanoğlu'nun ablası Ebru Yıldız, "Her zaman çakı gibi asker oldun. Seninle hep gurur duyduk. Köpeklere karşı kahramanca savaştın. O alçaklar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Sen rahat uyu şehidim." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa