Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de özel bir okulun öğrencilerince, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'deki çocukların eğitimine katkı sağlamak için türkü şöleni düzenlendi.

        "Afrin'de bir kalem de sen ol" sloganıyla hayata geçirilen etkinlik kapsamında Kadir Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konsere TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları da destek verdi.

        Geliri Afrin'deki çocukların eğitimi için harcanacak konsere katılan Diriliş Ertuğrul dizisinde "Artuk Bey" karakterini canlandıran Ayberk Pekcan ile "Abdurrahman Alp" karakterini canlandıran oyuncu Celal Al'a öğrenci ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

        Anaokulu öğrencilerinden lise öğrencilerine kadar tüm öğrencilerin sahne aldığı türkü şöleninde öğrencilerin seslendirdiği kahramanlık türküleri, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa