Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de "dur" ihtarına uymadığı için polis tarafından ateş açılan otomobilin sürücüsü yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, gelen bir ihbar üzerine terör olaylarına karıştığı iddia edilen bir aracı aramaya başladı.

        Kıyık mevkisinde kontrol noktası kuran polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Ekipler, sürücünün uyarılara aldırış etmemesi üzerine havaya ateş açtı. Daha sonra, "dur" ihtarına uymayan sürücünün aracına ateş eden polis ekipleri, otomobili takibe başladı.

        Takip sonunda, söz konusu araç bir apartmanın önünde terk edilmiş şekilde bulundu. Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, yaralanan otomobil sürücüsünü ve yanındaki 2 şüpheliyi saklandıkları evde yakaladı.

        Sürücü D.Ş, sağlık ekiplerince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer şüpheliler ise gözaltına alındı.

        Olayla ilgili çalışma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa