Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) üyesi bir grup, Ankara'daki 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası verilen 21 general ve üst rütbeli sanığın tutuklanması talebiyle, istinaf mahkemesine başvurdu.

        Antalya Adliyesi önünde toplanan grup adına konuşan ASDER Komite Üyesi Hakan Şimşek, müebbet hapis cezası verilen 21 general ve üst rütbeli darbecinin tutuksuz olarak temyiz sonuna kadar adli takip ve yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılmasına şaşırdıklarını söyledi.

        İstinaf mahkemesine itiraz dilekçelerini sunacaklarını ifade eden Şimşek, "Bu darbeci zalimlerin, hak ettikleri cezaların infazını görmeden bizim yüreğimiz serinlemeyecek. Her ne kadar yurt dışı yasağı konulmuş olsa da kaçamayacaklarını kimse garanti edemez. Yoksa bu hainlerin 'kaçmayız' demelerine mi güveniyorlar? 21 müebbet mahkumuna karşı on binlerce mağdur adına bizim talebimize kulak verilmesini, istinaf mahkemesinin bu kararı tutuklanmaları şekline çevirmesini talep ediyoruz." diye konuştu.

        Zalime merhametin, mazluma eziyet olduğunu dile getiren Şimşek, adaletin herkese lazım olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa