Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Genç Erkekler Boks Milli Takımı, Avrupa Gençler Boks Şampiyonası için İtalya'ya gitti.

        Kastamonu'da yaptığı kampı tamamladıktan sonra karayoluyla İstanbul'a geçen ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İtalya'nın başkenti Roma'ya giden milli takımın antrenörü Ayhan Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın bugün itibariyle başladığını ancak ilk müsabakalarını yarın oynayacaklarını belirtti.

        Güzel bir hazırlık aşaması geçirdiklerini ifade eden Öz, "Bu şampiyonaya 2,5 aydır hazırlanıyoruz. Şampiyonada inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.

        Şampiyonada birinci olanların Gençlik Olimpiyatları'na, ilk yediye girenlerin ise Dünya Şampiyonası'na katılacağını hatırlatan Öz, "Şampiyonaya 10 sıklette katılıyoruz. inşallah isteğimiz sonuçları alırız. Sporcularımıza güveniyoruz. Güzel sonuçlarla ülkemize dönmek istiyoruz. İstiklal Marşımızı herkese dinletmek istiyoruz. Takımımız gelecekte de ülkemizi çok iyi bir şekilde temsil edecek. Onlara güvenimiz sonsuz." ifadelerini kullandı.

        Öz, şampiyonanın 26 Nisan'da sona ereceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa