Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Petrol Ofisi AŞ Madeni Yağlar Pazarlama Müdürü İbrahim Başa, yurt çapında 16 bin noktada satış yaptıklarını belirterek, "Ürünlerimizi pazara sunmadan önce pazarın değişen ihtiyaçlarını değerlendiriyor, bu doğrultuda ürün portföyümüzü yenilemeye devam ediyoruz." dedi.

        Petrol Ofisi tarafından Antalya'da düzenlenen "Yenilenen Maxima, Ustalarla Buluşuyor" etkinliğinde, distribütör, bayi ve otomobil özel servis sahipleri bir araya geldi.

        Başa, Akra Otel'deki etkinlikte, Türkiye araç parkındaki tüm otomobiller için uygun bir Maxima çözümü sunabildiklerini ifade etti.

        Derince'deki fabrikada 350'nin üzerinde ürün üreterek müşterilere ulaştırdıklarını dile getiren Başa, şunları kaydetti:

        "Yurt çapında 16 bin noktada satış yapıyoruz. Ürünlerimizi pazara sunmadan önce pazarın değişen ihtiyaçlarını değerlendiriyor, bu doğrultuda ürün portföyümüzü yenilemeye devam ediyoruz. Maxima'nın bu değişim sürecinde de tüm iş ortaklarımızla bir araya gelerek yeniliklerimizi paylaşıyoruz. 42 ilde düzenleyeceğimiz "Yenilenen Maxima, Ustalarla Buluşuyor" toplantıları için bizler de çok heyecanlıyız. Bu vesileyle distribütörler, sanayi sitelerindeki iş yerleri ve otomobil servislerinin sahiplerinden oluşan toplamda 5 bin 500 çözüm ortağımıza ulaşacağız. Petrol Ofisi olarak her daim iş ortaklarımızın yanında olmaya, farklı ihtiyaçlara çözüm sunmaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa