Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve cezaevi firarisi oldukları belirlenen iki kişi tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik Şehitkamil ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde H.H'ye ait eve operasyon düzenlendi.

        Evde yapılan aramada, 1 kilo 607 gram sentetik uyuşturucu, 407 uyuşturucu hap, 14 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, 705 avro, 200 dolar ve 15 bin 130 lira, 8 telefon ile 2 tablet ele geçirildi.

        Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan H.H, C.D, Z.H ve S.H, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

        Zanlılardan cezaevi firarisi olduğu belirlenen H.H ve C.D çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa