Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da başkalarına ait kredi kartı bilgileriyle haksız kazanç elde ettiği iddia edilen 4 şüpheli tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık altı aylık teknik ve fiziki takibin ardından başkalarına ait kredi kartı bilgisini ele geçirerek haksız kazanç elde ettikleri öne sürülenlere yönelik çalışma başlattı.

        Kent merkezindeki bir ofise düzenlenen operasyonda, A.A, M.A.Ç, E.K. ve S.İ. gözaltına alındı. Şüphelilerden A.A'nın yedi, M.A.Ç'nin ise üç suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu belirlendi.

        Aramalarda farklı kişi ve bankalara ait yaklaşık 40 kredi kartı, cebe havale işlemlerinde kullandığı değerlendirilen 30 sim kart, sahte kimlik üretmek amacıyla kullanıldığı değerlendirilen laminasyon kaplama makinesi, tabanca, dört sahte sürücü belgesi, başka ülkelere ait sahte kimlik kartları ve sürücü belgeleri ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından "Banka veya kredi kartlarını kötüye kullanarak haksız kazanç elde etmek"ten adliyeye sevk edilen 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa