Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'de, arkadaşları Rıdvan Değerli'yi darbettikten sonra araçla üzerinden geçerek ölümüne neden oldukları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden biri tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, geçen pazar günü sabahın erken saatlerinde Beyciler Mahallesi'nde yerde yatan bir kişi gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

        Söz konusu kişinin Rıdvan Değerli olduğunu tespit eden ekipler, ağır yaralanan genci trafik kazası şüphesiyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

        Değerli, tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi.

        - Polisin dikkati olayı aydınlattı

        Olay yeri inceleme esnasında Değerli'nin vücudunda, trafik kazasına uğradığı izlenimini veren izlerin haricinde oluşan yaraları fark eden polis ekipleri, detaylı inceleme başlattı.

        Güvenlik kameralarını görüntülerinden Değerli'nin olay gecesi arkadaşları K.S. ve C.M. ile olduğunu belirleyen ekipler, şüphelileri gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

        Savcılık sorgularının ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen K.S. "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla tutuklanırken, C.M. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        Bu arada, şüpheliler K.S. ve C.M'nin emniyetteki ifadelerinde, cumartesi gecesi beraber alkol aldıkları Değerli ile araç içerisinde tartışma yaşadıklarını, daha sonra da kendisini araçtan indirip, darbettiklerini anlattığı öğrenildi.

        Daha sonra yol ortasında bıraktıkları arkadaşlarının üzerinden araçla geçtiklerini itiraf eden şüphelilerin, olay yerinden kaçtıktan sonra söz konusu aracı yıkattıklarını ifade ettiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa