Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, temizlik yaptığı sırada içinde para ve altınların olduğu çantayı polis ekiplerine teslim eden Ergin Verep'i tebrik ederek ödüllendirdi.

        Düzce Belediyesi Fen İşleri Temizlik Müdürlüğü Amirliği binasında işçilerle bir araya gelen Başkan Ay, Düzce Valiliği önünde bulduğu çantayı polis ekiplerine teslim eden Verep'e bir maaş ikramiye verdi.

        Verep'i onurlu davranışından dolayı tebrik ettiğini ifade eden Başkan Ay, şunları kaydetti:

        "Arkadaşımız onurlu bir davranış sergiledi, bizi onurlandırdı. Yaptığı davranış ile gururlandık. Biz de belediye olarak kendisine bir maaş ödül vereceğimizi söylemiştik. Şu an ödülünü vereceğiz. Çalışma arkadaşları da burada, bu davranış herkese örnek olur inşallah."

        Onurlu davranışın herkes tarafından takdirle karşılandığını aktaran Ay, "Biz arkadaşımızın bir hafta tatil yapması için tüm hazırlıkları yaptık. Arkadaşımız yeni evlenmiş, malum düğün borçları da varmış. Sağolsun, iki iş adamımız da bu borçları kapatmak istediklerini belirtti. İş adamlarımız borçlarını kapatacak, biz de bir hafta tatil hediye etmiş olacağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa