Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan yargılanan sanığa 12 yıl 6 ay hapis, 25 bin lira adli para cezası verildi.

        Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Fatih Sarı ve A.S, tutuksuz yargılanan A.K. ile avukatları hazır bulundu.

        Sanık Fatih Sarı (30) savunmasında, uyuşturucu madde ticareti yapmadığını, kullanıcı olduğunu öne sürdü.

        Diğer sanıklar A.S. ve A.K. ise uyuşturucuyu Fatih Sarı'dan aldıklarını savunarak kullanıcı olduklarını iddia etti.

        Mahkeme heyeti, Fatih Sarı'ya "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapis, 25 bin lira adli para cezası verdi, A.S. ve A.K'nin ise deli yetersizliğinden beraatına hükmetti.

        - Olay

        Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 27 Ekim 2017'de uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine düzenlediği operasyonda şüpheliler Fatih Sarı, A.S. (23) ve A.K. (20) gözaltına alınmış, şüphelilerin araç, ev ve üstlerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Sarı ve A.S, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanırken, A.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa