Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. hafta karşılaşmasında sahasında Balıkesirspor Baltok'u 1-0 yenen Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, son 3 haftaya sıkıntılı girmemek adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Diyadin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın genelinde rakibin bir pozisyonunun haricinde başka ciddi pozisyonunun olmadığını belirtti.

        Öne geçmelerine rağmen rahatlayacakları dakikalarda klasikleşen gol atamama durumunun bu maçta da gerçekleştiğini aktaran Diyadin, "İlla ki her maçımız sıkıntılı bitecek, bu maç da öyle oldu. Son üç haftaya sıkıntılı girmeme adına galibiyet önemliydi. Ligin ilk yarısıyla ikinci yarısı arasında farklı bir durum oluştu tabii ki. Kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

        - Balıkesirspor Baltok cephesi

        Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ise karşılaşmaya istedikleri gibi başlamalarına rağmen yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Son dakikalarda gol yeme alışkanlığımız burada da devam etti, ilk yarının sonunda yediğimiz gol rakibin direncini artırdı. Oyunu daha riske ettik. Otoo ile yakaladığımız pozisyon gol olsaydı istediğimiz oyun olacaktı. Play-off şansını belki kaçırdık, matematiksel şansımız var ama mantıksal şansımız azaldı gibi. Kaybettiğimiz için üzgünüz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa