Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübünce (BAYK) düzenlenen CFM-BAYK Kış Trofesi'nin 5. ayak yarışları sona erdi.

        Bodrum açıklarında, IRC-A, IRC-B ve destek olmak üzere üç sınıfta 8 grup olarak yapılan 5. ayak mücadelesine, farklı illerden 46 teknede yaklaşık 400 sporcu katıldı.

        Yedi etaptan oluşan ve her ayağı iki günü kapsayan organizasyonda dün IRC- B ve destek sınıfında yarışçılar 16 millik coğrafi rotada, IRC-A sınıfındakiler ise 7 millik şamandıra rotada yelken açtı. Bugün ise bütün sınıflar 11,5 millik coğrafi rotada mücadele etti. Çekişmeli geçen yelken mücadelesinde renkli görüntüler oluştu

        Yarışçılardan Mustafa Akdoğan AA muhabirine, zaman zaman rüzgarın hızının azaldığını ancak yarışların çok iyi geçtiğini söyledi.

        İstanbul'dan katıldığını ve Bodrum'da yarışmayı sevdiğini belirten Gizem Esendemir ise "Bizim için bu yarışlar çok güzel geçti. İki günde de iyi mücadele ettik." dedi.

        Beşinci ayak yarışlarında IRC-A 0'da "Comet A-Arkas M.A.T. Sailing Team" isimli teknenin ekibi birinci oldu.

        IRC-A 1'de "BodtüM- Keyif 60", IRC-A 2'de "Shak Shuka 2- Orsa Sailing Team", IRC-A 3'te "Heni", IRC- B 1'de "Safinaz", IRC- B 2'de "Navita", IRC-B 3'te "Poseidon", destek sınıfında ise "Mırmır-Kechi Sailing Team" isimli teknelerin ekibi birinci sırayı aldı.

        Dereceye girenlere kupaları, 5-6 Mayıs'ta yapılacak altıncı etap organizasyonu kapsamında verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa