Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Gençler, Büyükler Lider Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağı Malatya'da sona erdi.

        İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonu'ndaki tırmanış parkurunda gerçekleştirilen ve iki gün süren ilk ayakta, 34 ilden 46 erkek ve 20 kadın sporcu mücadele etti.

        Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Faruk Akçınar, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, şampiyonanın ilk ayağına katılan sporcu ve hakemlere teşekkür etti.

        Şampiyonanın ikinci ayağının 12-13 Mayıs'ta Samsun'da düzenleneceğini belirten Akçınar, organizasyonun sonunda dereceye girecek olanların milli takım kampına katılacağını sözlerine ekledi.

        Organizasyonda genç erkekler kategorisinde Sarp Şahin birinci, Ahmet Yusuf Kılıç ikinci ve Vahap Karadağ üçüncü oldu.

        Büyük kadınlarda Ayşe Narman, Sevda Geyik ve Buket Akça dereceye girdi. Büyük erkeklerde ise Ali Şen birinci, Muhammet Nuri Aydemir ikinci ve Tugay Elbasan üçüncü sırayı aldı.

        Dereceye giren sporculara kupaları Akçınar ve müsabaka hakemleri tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa