Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında deplasmanda Denizlispor ile 0-0 berabere kalarak liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, kalan haftalarda hata yapma lükslerinin olmadığını söyledi.

        Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin bitimine üç hafta kaldığını anımsattı.

        Denizlispor karşısına 3 puan hedefiyle çıktıklarını dile getiren Bakır, "Son üç haftaya avantajımızı koruyarak girmek istiyorduk. Hafta içi bu maça iyi de hazırlanmıştık. İstediğimiz sonucu alamadık. Bir puanla dönmek zorunda kaldık." dedi.

        Bakır, Denizlispor maçında yakaladıkları pozisyonları değerlendirmediklerini belirterek, şöyle devam etti:

        "Mevsim ortalamalarının çok üzerinde bir sıcaklıkta maçı oynadık. Gün ortasında oynadığımız maç, her iki takımı da etkiledi. Henüz bu duruma alışık olmadığımız için futbolcularımızın daha çok etkilediğini düşünüyoruz. Diğer rakiplerin aldığı sonuçlara baktığımız zaman, elde ettiğimiz bir puanın da bizim açımızdan iyi olduğunu söyleyebiliriz. En azından haftayı puansız kapatmadık. Son üç haftaya girerken puan farkını da korumayı başardık."

        Ligin 32. haftasında sahalarında oynayacakları Akın Çorap Giresunspor maçının büyük önem taşıdığını kaydeden Bakır, "Zor bir maç olacaktır. Bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok. Hiçbir takım hata yapmak istemiyor. Ligin bitimine üç hafta kala iki maçı sahamızda, diğer müsabakayı da deplasmanda oynayacağız. Şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.

        Hasan Yavuz Bakır, Akın Çorap Giresunspor maçında taraftarların tribünleri doldurarak takıma destek vermesini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa