Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Nevşehir'de kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu yaşamını yitiren 5 kişiden 3'ünün cenazeleri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde defnedildi.

        Nevşehir-Ürgüp karayolundaki Uçhisar kavşağında gece meydana gelen kazada yaşamını yitirenlerden Turgay (22) ve üniversite öğrencisi kuzeni Salim Burak İçöz (19) ile Tarık Öztürk'ün (24) naaşları, yakınları tarafından morgdan alınarak ilçeye getirildi.

        Tabutları yan yana konulan gençlerin cenazeleri, öğle vakti kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

        Kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencileri Gülbahar Pektaş'ın (22) cenazesinin Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde, Gamze Aktoprak'ın (21) naaşının da Mersin'de defnedileceği öğrenildi.

        Nevşehir-Ürgüp karayolundaki Uçhisar kavşağında 50 BC 652 plakalı kamyonetle çarpışan 66 AAB 610 plakalı otomobildeki Gamze Aktoprak, Gülbahar Pektaş, Salim Burak ve Turgay İçöz ile Tarık Öztürk, kaza yerinde yaşamını yitirmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa