Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşağı kesimi 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

        Okmeydanı-TEM-Hasdal bağlantı yolunda, İstanbul-Ankara istikameti güney yol Nurtepe viyadüğü bitiminden İSKİ-AKOM girişine kadar olan kısımda çalışma başlatıldı. 2 Haziran'a kadar devam edecek çalışmalar nedeniyle İSKİ-AKOM kesimi trafiğe kapatıldı.

        Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM-Gebze kavşağında viyadük yapım çalışmaları nedeniyle şerit daraltmasına gidiliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Şanlıurfa batı-kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep yönünde üç şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Polatlı-Ankara yolunun 1-5. kilometrelerinde üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

        Bozburun ayrımı-Marmaris yolunun 0-18. kilometrelerinde amatör bisiklet yarışları yapılacak. Bu nedenle 08.00-12.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa