Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YPG/PKK'nın Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde sivillere yönelik düzenlediği roket saldırısı sonucu yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

        Kılıçdaroğlu, Hatay'daki programı kapsamında gittiği Reyhanlı ilçesinde, ellerinde Türk bayrağı ve meşaleler bulunan bir grup vatandaş tarafından karşılandı. Vatandaşlar kendileriyle bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu'na karanfil verdi.

        Kılıçdaroğlu daha sonra, 2 Şubat'ta YPG/PKK'nın Reyhanlı ilçesinde sivillere yönelik roket saldırısında yaşamını yitiren Rıfat Sinirli'nin Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek, Sinirli'nin eşi Aşune Sinirli'ye başsağlığı diledi.

        Ardından 2 Şubat'taki aynı saldırıda yaşamını yitiren Ahmet Şanverdi'nin Esentepe Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra 31 Ocak'ta YPG/PKK'lı teröristlerce atılan roketin Yeni Mahalle'deki evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 17 yaşındaki Fatma Avlar'ın ailesine taziyede bulundu.

        Avlar'ın babası Ahmet Avlar'a başsağlığı dileklerini ileten Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinde Kur'an-ı Kerim okundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa