Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce 500 polisin katılımıyla hava destekli asayiş uygulaması yapıldı.

        Merkez Bağlar ilçesinde, huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması, önleyici kolluk hizmetlerinin verilmesi, şüpheli görülen, aranan uyuşturucu satıcısı ve kullanıcıları ile terör nitelikli suç ve suçlularla mücadele amacıyla uygulama yapıldı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, narkotik, terörle mücadele, güvenlik şube, çevik kuvvet, özel harekat ve trafik denetleme şube müdürülüğü ekiplerince yürütülen ve helikopterle de havadan desteklenen uygulamaya 500 polisten oluşan 55 ekip katıldı.

        Ekipler, umuma açık iş yerleri ve internet kafeleri denetledi, şüpheli görülen bazı kişilerin kimlik sorgusu yapıldı. Bazı araçlar arandı.

        Uygulama sırasında, hakkında, uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan bir kişi yakalandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa