Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Akhisar ilçesinde suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 26 şüpheliden 8'i tutuklandı.

        Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada, 3 Nisan'da gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 26 şüpheliden 8'inin tutuklandığı belirtildi.

        Şüphelilerden 14'ünün ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı, yapılan adli işlemleri müteakiben 4 zanlının adli kontrol altına alındığı bildirildi.

        Açıklamada, firari 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.

        - Olay

        Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 3 Nisan'da, "çıkar amaçlı yasa dışı bahis oynamak ve oynatmak, kumar oynatmak, zorla çek senet imzalatmak, tefecilik, zorla para tahsilatı yapmak, uyuşturucu ticareti yapmak, gasp, yağma ve silahla yaralama ile cinayet işlemek" amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan 27 şüphelinin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa