Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da iki kamyonette 114 kilo 450 gram eroin ve 342 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli buldukları bir kamyoneti merkez Sarıçam ilçesi D-400 karayolundaki uygulamada durdurdu.

        Kamyonun kasasında bulunan paket içindeki pistonlara "Şans" isimli narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine araç metal sanayide torna atölyesine götürüldü. Burada açılan pistonların içinden 342 bin adet uyuşturucu hap çıktı, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

        Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli buldukları başka bir kamyoneti ise Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda durdurdu.

        Polis, narkotik köpeğinin tepki verdiği lastikleri yerinden çıkararak fleks olarak adlandırılan makineyle kesti. Lastiklerde 114 kilo 450 gram eroin bulundu.

        Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, uyuşturucuyla mücadelelerinin kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, "Gençliğimizi ve geleceğimizi bu uyuşturucu satıcılarına çaldırmayacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa