Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR (AA) - Balıkesirspor Baltok Futbol Şube Sorumlusu Umut Kırtıl, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle dünkü antrenmana çıkmayan futbolculara bir ödeme yapılacağını ve oyuncuların kendi aralarında görüşerek çalışmaya çıkıp çıkmamaya karar vereceğini söyledi.

        Kırtıl, teknik direktör Giray Bulak ile kulüp tesislerinde yaptığı basın toplantısında, oyuncuların antrenmana çıkması için yönetimin çok uğraştığını dile getirdi.

        Gerçekleştirdikleri toplantıda oyuncularla ve takımın teknik direktörü Giray Bulak ile konuştuklarını vurgulayan Kırtıl, "Bugün futbolcular kendi aralarında bir daha görüşeceklerini söyledi. Kendilerine ne şekilde nasıl ödeme yapabileceğimizi söyledik, onlar bunu değerlendirip bir karar verecekler. Ödeme yapılacak, buna rağmen çıkmazlarsa kendileri bilir." diye konuştu.

        - Bulak: "Play-off için şanslı takım olacağımızı düşünüyorum"

        Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ise ligin 31. haftasında Akın Çorap Giresunspor ile yapacakları karşılaşmadan iyi bir sonuç alarak, play-off şanslarını artırmayı istediklerini dile getirdi.

        Rakipleriyle deplasmanda karşılaşacaklarını kaydeden Bulak, şunları söyledi:

        "Giresunspor maçından iyi bir sonuçla dönüp play-off için şanslı bir takım olacağımızı düşünüyorum. İnşallah böyle olur. Yine stresli bir takımla oynayacağız. İlk yarının lideri veya ikincisi olan bir takım şimdi çok aşağılarda kaldı. Onlar da bizim maçı avantaj maçı görmek istiyor. Giresun maçından iyi bir sonuçla dönüp play-off için şanslı bir takım olacağımızı düşünüyorum. İnşallah böyle olur."

        Takımdaki eksik oyuncuların da döndüğünü vurgulayan Bulak, "Abdülkadir'in 6 maç sonra aramıza dönmesi ve golle başlaması, gol krallığında olan Otoo gibi bir oyuncumuzun gol atması bizi mutlu etti. Cüneyt aramıza döndü, Okan'ın sakatlığı bitti, Burak güçlenmeye başladı, kadro derinliğini yakaladık." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa