Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - İtalya'da 17 Nisan'da başlayacak Avrupa Şampiyonası'na Çankırı'da hazırlanan Genç Kız Milli Boks Takımı, yerin 150 metre altındaki tuz mağarasında antrenman yaptı.

        Hititlerden kalma ve yaklaşık 5 bin yıldır tuz çıkarılan mağarayı gezen milli sporcular, ardından mağarada kondisyon çalışarak gölge boksu yaptı.

        Milli takım antrenörü İsa Daştan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamp sürecinde tuz mağarasını sıkça duyduğunu ve burayı görmeyi çok istediklerini söyledi.

        Tuz mağarasını gezerek antrenman yaptıklarını vurgulayan Daştan, "Yerin 150 metre altında boksörlerimizle bugün burada antrenman yaptık. Gerçekten çok faydalı. Müthiş bir şekilde sporcuya performans verecek bir havası var. Çok da beğendik." dedi.

        Milli sporculardan Sueda Şahin de mağara içinde antrenman yapmanın kendilerine fayda sağladığını belirterek, verimli bir çalışma geçirdiklerini ve mağaranın havasının nefes açısından kendilerine kondisyon sağladığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa