Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Şehir Buluşması"nı çok önemsediklerini belirterek, "İnanıyoruz ki bunun sonunda, şehrimizi 2023, 2053 ve 2071 gibi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı ve sonrasıyla ilgili Türkiye'de her alanda öncü ve lider olması, büyük ülke olması hedefiyle çıktığımız bu yolda, şehircilik anlamında da kentlerimiz inşallah hak ettiği mesafeyi alacaktır." dedi.

        Karaaslan, kentteki bir otelde, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının Türkiye'nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymayı amaçlayan "Şehrim 2023 Projesi"nin ikinci etabı olan "Şehir Buluşması"na katıldı.

        Buradan konuşan Karaaslan, Adana'nın tarım, sanayi, turizm ve tabiat varlıklarıyla ön planda bulunan bir şehir olduğunu belirterek, binlerce yıllık tarihiyle pek çok büyük medeniyete ev sahipliği yapan kentte bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

        Karaaslan, "Şehrim 2023"ün kenti için düşünen ve fikir üretenlerin projesi olduğunu anlatarak, "Projemizin ilk etabı olan 'Şehrim 2023' otobüsleri, genel merkezimiz önünden Cumhurbaşkanımızla birlikte uğurlanmasıyla projemiz başladı. Cumhurbaşkanımız sadece otobüsün direksiyonuna değil projemizin de direksiyonuna geçmiş oldu." diye konuştu.

        Ekiplerinin ön çalışmasıyla Adana'yı konuştuklarını, şehrin sorun ve beklentileri hakkında fikir sahibi olduklarını ifade eden Karaaslan, şunları kaydetti:

        "Bu buluşmaları çok önemsiyoruz. İnanıyoruz ki bunun sonunda, şehrimizi 2023, 2053 ve 2071 gibi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı ve sonrasıyla ilgili Türkiye'de her alanda öncü ve lider olması, büyük ülke olması hedefiyle çıktığımız bu yolda, şehircilik anlamında da kentlerimiz inşallah hak ettiği mesafeyi alacaktır. Üç konu başlığımız var, çevre, şehir, kültür. Bugüne kadar kontrollerimizi halkın sesine kulak vererek, o sesi gerçeğe ve projeye dönüştürerek yaptık. Belki başarımızın arkasındaki en önemli sır budur."

        Karaaslan, ortak bir amaç için birlikte olduklarını, Adana'nın geleceği için önemli bir platformda buluştuklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa