Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te "Fay Hattı", "Göçmenler" ve "Bir Delinin Hatıra Defteri", Malatya'da ise "Ruhlar Gelirse" adlı oyunlar sahnelenecek.

        Behiç Ak'ın yazdığı Halil Akarsu'nun yönettiği "Fay Hattı" adlı oyunda, Tolga Gülcüler, Özge Aslan, Gülbahar Bozkurt ve Mustafa Erdem rol alıyor.

        Sıradan hayatları olan insanların, depremden sonra yaşadıklarının anlatıldığı oyun, 13 Nisan Cuma günü saat 20.00 ve 14 Nisan Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 20.00'de Onat Kutlar Sahnesi'nde izlenebilecek.

        Ankara Tatbikat Sahnesi'nin sergileyeceği "Bir Delinin Hatıra Defteri" adlı oyunda, Erdal Beşikçioğlu rol alıyor.

        Çar 1. Nikolay'ın baskıcı devrinde yaşamış küçük bir devlet memurunun etrafında dönen olayların anlatıldığı oyun, 15 Nisan Pazar ve 16 Nisan Pazartesi saat 20.30'da Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Sahnesi'nde izlenebilecek.

        Dostlar Tiyatrosu tarafından sergilenecek "Göçmenler" adlı oyunda, Genco Erkal, Şirvan Akan, Ayşe Lebriz Berkem, Lütfi Can Bulut, Cem Çetin ve Yiğit Yarar rol alıyor.

        Mültecilerin hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı oyun, 18 Nisan Çarşamba saat 20.00'de Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

        - Malatya

        Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, Noel Coward'ın yazdığı, Arif Özbilen'in Türkçeye çevirdiği "Ruhlar Gelirse" adlı oyunu Malatyalı tiyatroseverler için sergileyecek.

        Bora Severcan'ın yönettiği oyunda, Hakan Latifoğlu, Şükran Poyrazlı, Nil Gül, Veysi Yoldaş, Sevim Özdağ, Mebruke Eraslan, Ena Alpar, Adem Yıldırım, Hüseyin Kombaycı, İbrahim Kaçmaz, Acar Çakmakçılar ve Mustafa Demirkol rol alıyor.

        Oyunda, 1945'te dolandırıcı bir medyumun hikayesini anlattığı yeni kitabı "Görünmeyen" için saha araştırması yapmaya karar veren İngiltere'nin polisiye roman yazarı Charles Condimine'nin, bölgenin en meşhur medyumu madam Arcati'yi bir ruh çağırma seansı için evine davet etmesi, seans sırasında Charles'ın genç yaşta ölen eski karısı Elvira'nın ruhunun gelmesi ve evde mahsur kalması, fantastik, korkunç ve komik olaylarla aktarılıyor.

        İki perdelik oyun, Malatya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde yarın saat 20.00'de ve 14 Nisan Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 20.00'de Malatyalı tiyatroseverler için sahnelenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa