Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da kapüşonla yüzlerini gizleyen, parmak izi bırakmamak için eldiven kullanan 2 hırsızlık zanlısı, güvenlik kamerası görüntülerinden yapılan analizle kimlikleri belirlenerek yakalandı ve cezaevine gönderildi.

        Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir iletişim firmasından 862 lira para, dizüstü bilgisayar ve 2 hard disk ile merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki bir büfeden 20 bin liralık sigara ve içki çalındı.

        Durumun bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili araştırma başlattı.

        Ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden iletişim firmasındaki olayı 3, büfedekini ise 2 kişinin gerçekleştirdiğini belirledi.

        Görüntülerin detaylı incelenmesi sonucu yapılan analizle şüphelilerden ikisinin hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan Hakan K. ve Nurican C. olduğu tespit edildi.

        Ekip, yaptığı çalışmayla bu iki şüpheliyi yakaladı.

        Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

        Ekip, kimliğini belirlediği diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

        - Hırsızlık anı kamerada

        İletişim firmasının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, kapüşonlu ve eldivenli üç şüpheli, iş yerinin kapısını açmak için zorluyor. Daha sonra şüphelilerden biri, elindeki sopayla güvenlik kamerasının yönünü değiştiriyor. İçeriye giren şüpheliler dolapları inceleyip, buldukları değerli eşyaları alarak buradan ayrılıyor.

        Büfenin güvenlik kamerası görüntülerinde ise iki şüpheli demir kesme makasıyla kilidi kırıp kapıyı açarak içeriye giriyor. Şüpheliler, raflardaki sigara ve içkileri alıp çuvala doldurarak ayrılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa