Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasındaki silahlı kavgada 2'si ağır 3 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

        Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesi Akifpaşa Mahallesi Perçemli Sokak'ta, iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili çalışma başlattı.

        Olayda yaralanan Polat (42), kardeşi Bektaş (19) ve oğlu Nizamettin Aslıvar'a (16) silahla ateş ettiği belirlenen şüphelilerden Kazım U. ve Güven Y. gözaltına alındı.

        Zanlıların polisteki sorgusunda, iki grup arasında daha önce yaşanan bir kavga nedeniyle başlayan tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğünü söyledikleri öğrenildi.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Olaya karıştığı belirlenen 2 şüphelinin de yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

        Merkez Karatay ilçesi Akifpaşa Mahallesi Perçemli Sokak'ta, 9 Nisan'da iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş, av tüfeği ve silahların kullanıldığı olayda, aynı aileden Nizamettin, Bektaş ve Polat Aslıvar yaralanmıştı. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Nizamettin ve Polat Aslıvar'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenilmiş, polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa