Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da down sendromlu, otizmli, görme ve bedensel engellilerin oluşturduğu "Engelsiz Yaşam Korosu", üniversite sınavlarına hazırlanan adaylara "moral" konseri verdi.

        Özel bir okulda düzenlenen konserde 3 yıl önce kurulan ve 35 kişiden oluşan koro, Türk halk müziğinden seçilmiş eserleri seslendirdi.

        Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü, gençlerin bir toplumun geleceği ve ideali olduğunu söyledi.

        Hayatta en önemli şeyin iyi insan olmak olduğunu vurgulayan Türüdü, "Her şey olabilirsiniz ama iyi insan olabilmek en önemlisi. Ben dahil arkadaşlarımız sizlerden farklıyız. Belki biraz sizlerden eksiğiz, bazı yönlerde sizlerden daha fazlayız. Farkılıklarımız ile biz bu dünyayı oluşturuyoruz. Düşünsenize hepimizin saçları sarı, gözleri mavi olsaydı ne kadar yaşanılmaz olurdu dünya öyle değil mi? Bu dünyanın renkleri farklılıklardır. İyi insan olabilmenin en güzel yolu empati kurabilmektir. Birbirine hoş görü ve sabır gösterebilmektir." dedi.

        Yaklaşık bir saat süren konser öğrencilerden büyük beğeni aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa