Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de markette alışveriş esnasında müşteriler arasında kasada bekleme meselesinden çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla yaradıkları iddiasıyla yargılanan iki sanıktan baba 11 yıl 8 ay, oğlu 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

        Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Şaban C. (53) ve oğlu M.S.C. (17) hazır bulundu. Müşteki Yusuf Tekeli (37) ise duruşmaya katılmadı.

        Şaban C, savunmasında, "Markette alışveriş yaptıktan sonra kasada bir ürünü değiştirmek istedim. O esnada sıra bekleyen Tekeli ile aramızda tartışma çıktı, kavga ettik. Oğlum geldi, ben oğlumu göndermeye çalıştım. O esnada bıçaklama olmuş." dedi.

        M.S.C. ise yapmaması gereken bir işe kalkıştığını belirterek, "Babamı öyle görünce bıçakladım. Öldürme kastı ile yapmadım." dedi.

        Mahkeme heyeti Şaban C'yi "öldürmeye teşebbüs"ten 11 yıl 8 ay, oğu M.S.C'yi de 7 yıl 9 ay 10 gün hapse mahkum etti. M.C'nin tahliyesine hükmeden heyet, Şaban C'nin tutukluluk durumunun devamına karar verdi.

        Öte yandan, olay anında marketin güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler ortaya çıktı.

        - Olay

        Merkez Melikgazi ilçesi Belsin Kocatepe Mahallesindeki bir markette 13 Mart 2107'de alışveriş yapan Şaban C. ve Yusuf Tekeli arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşmüş, kavgaya karışan Şaban C'nin oğlu M.S.C, Tekeli'yi bıçakla yaralamıştı.

        Olayın ardından gözaltına alınan baba ve oğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa