Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya, Isparta ve Muğla'da, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.

        Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

        İl Emniyet Müdür Vekili Ramazan Ahmet Taşır, Türk Polis Teşkilatının mensubu olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

        Türk milletinin polisine her zaman güvendiğini, her türlü desteği verdiğini vurgulayan Taşır, milletin kendilerine duyduğu güveni zedelememenin, onlara en kaliteli hizmeti vermenin hedefleri olduğunu kaydetti.

        Hizmetin en iyisine layık millete canla başla, gece gündüz demeden çalışarak hizmet etme gayretinde olduklarını aktaran Taşır, törenin ardından Antalya Vali Yardımcısı Hamdi Bolat'ı ziyaret etti.

        Taşır, daha sonra Uncalı Mezarlığı'ndaki polis şehitliğinde gerçekleştirilen törene katıldı. Şehitler için saygı atışı yapılan törende, Taşır ve diğer emniyet mensupları, şehitlerin mezarlarına çiçek bırakarak, dua etti.

        - Muğla

        Muğla Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen törende, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, anıt özel şeref defterini imzaladı.

        Çetinkaya, yaptığı konuşmada, gelişen teknolojiyi kullanma becerisi ve geçmişten gelen tecrübesiyle Türk polisinin dünyanın birçok polis teşkilatına kendi bilgi ve tecrübesini aktardığını söyledi.

        Çetinkaya ve beraberindeki heyet, daha sonra Vali Esengül Civelek'i makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti.

        Etkinlikler kapsamında Çetinkaya ve polis ekipleri Muğla'daki şehitlikleri ziyaret ederek karanfil bıraktı, dua etti.

        Şehitlik ziyaretine FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde Marmaris'te şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in babası Nihat Eker ve anne Güzel Eker de katıldı.

        Daha sonra Menteşe Kurşunlu Camisi'nde şehit polisler için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı.

        - Isparta

        Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programa İl Emniyet Müdür Vekili Cengiz Sağlam, Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Gürses, protokol üyeleri, polis, şehit ve gazi yakınları katıldı.

        Saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda İl Emniyet Müdür Vekili Sağlam, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

        Isparta Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen programda ise şehitler için Kuran-ı Kerim okunup dua edildi, mezarlara karanfil bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa