Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Ali İhsan Öztürk'ün objektifinden Antalya'yı farklı yönleriyle yansıtan "Işıklar ve Gölgeler" isimli fotoğraf sergisi, 15 Nisan'da Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

        AA ile Antalya Valiliği arasında yapılan protokol çerçevesinde "Işıklar ve Gölgeler" temasıyla hazırlanan fotoğraf sergisinde kentin tabiatını, tarihi dokusunu ve kültürünü anlatan 75 fotoğraf yer alacak.

        Cumhuriyet Meydanı'nda açılacak sergi 22 Nisan 2018 tarihine kadar gezilebilecek. Sergi alanında ayrıca, Antalya Valiliğince hazırlatılan ve 6 dilde seslendirilen "Antalya Merhaba" isimli tanıtım filmi de ziyaretçilerle paylaşılacak.

        Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sergideki fotoğraflarda dört mevsim Antalya'nın görülebileceğini belirtti.

        Karaloğlu, şunları kaydetti:

        "Foto muhabiri arkadaşımız Ali İhsan Öztürk 1 yıl boyunca Antalya'nın bütün ilçelerinde çalıştı. 75 fotoğraftan oluşan sergide Antalya'nın kültürel ve tarihi varlığı, doğal güzellikleri, sahilleri, mağaraları, yaylaları, yaban hayvanlarına varıncaya kadar bütün değerleri ortaya konuldu. Bugüne kadar birçok sergi yapılmıştır ama şehrin belli bölgeleriyle ilgili sergiler olmuştur. Bu sergi ile Antalya'yı bütüncül olarak anlatma fırsatı bulmuş olacağız."

        AA'ya teşekkür eden Vali Karaloğlu, herkesi sergiyi görmeye davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa