Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı davetlisi olarak Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis'ten gelen 50 şehit yakınları Kahramanmaraş şehitliğini ziyaret etti.

        Düzenlenen program kapsamında, Kahramanmaraş Şeyhadil Mezarlığındaki şehitliğe gelen şehit yakınları, şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.

        Adana Jandarma Bölge Komutanı Hacı İlbaş'ın eşi Yasemin İlbaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerle şehit yakınlarının birbirlerini tanımasını istediklerini söyledi.

        Şehit yakınlarının baş tacı olduğunu belirten İlbaş, "Buradaki amacımız şehit ailelerini bir araya getirerek, birbirlerinin tanımaları ve birbirlerinin dertlerine ortak olmaları. Bizlerin her zaman onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerine ne yapsak azdır, onlar bizim başımızın tacıdır." diye konuştu.

        Şehit Uzman çavuş Ali Bezik'in eşi Nilgün Bezik ise şehit ailelerinin hepsinin aynı acıyı yaşadığını, acılarının aynı olduğunu düşündükleri için farklı illerdeki şehit yakınlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

        Şehit yakınları, program kapsamında kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa