Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Çukurca ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine konser verdi.

        Çukurca Kaymakamlığı ile Emniyet Müdürlüğünce Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kirvem Polis" sünnet şöleni için ilçeye gelen 30 kişilik İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, askeri üs bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

        Sınır bölgesinde gerçekleştirdikleri başarılı operasyon ve gözetleme faaliyetleriyle teröristlere göz açtırmayan güvenlik güçleri, Mehteran Takımı'nın seslendirdiği marşlarla moral buldu.

        İlçeye bağlı Bayraktepe ve Kiyeristepe üs bölgelerinde düzenlenen etkinliğe katılan Kaymakam Temel Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Eyüp Sağır ile davetliler fotoğraf çektirdi.

        Etkinlik, İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki sünnet şöleniyle devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şölende, 30 çocuk sünnet ettirildi. Polisler çocuklara pamuk şekeri ikram etti, yüzlerini boyadı.

        Davetliler daha sonra davul zurna eşliğinde halay çekti.

        Yemek ikramının ardından Kaymakam Ayca ile İlçe Emniyet Müdürü Kapsız, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gönderdiği hediyeleri çocuklara dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa