Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dereye düşen otomobildeki anne ve oğlu yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Karadenizliler Mahallesi İskefiye Caddesi'nde Yahyakaptan Mahallesi istikametine giden Nevin Tazegül (43) idaresindeki 34 JB 2769 plakalı otomobil, yolun otoban köprüsü altında daralan kısmında karşı yönden gelen şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan midibüsle karşılaştı.

        Yol veren midibüsün yanından geçerken Tazegül'ün kullandığı otomobil, bariyerlerin bulunmadığı yol kenarında kontrolden çıkarak Akarca Deresi'ne düştü. Ters dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücünün oğlu Batuhan Berk Tazegül (18), vatandaşların yardımıyla annesini bulunduğu yerden çıkardı.

        Yaralanan sürücü ve oğlu, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kazayı gören Hüseyin Arıcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dereye düşen otomobil ile şehiriçi midibüsünün yolun köprü altında daralan kısmında karşılaştığını söyledi.

        Midibüsün otomobile yol vermek için sağa yanaştığını anlatan Arıcan, "O da yandan geçerken panikleyip dereye uçtu maalesef. Sürücüyü, araçta yanında olan oğluyla beraber çıkarttık. Oğlu araçtaydı, o çıkmıştı benden önce. Ben o ara 112'yi aradım. Sanırım ikisinin de boyunlarında sıkıntı var. Boyunluk takıldı ambulansta, onun dışında bir sorun gözükmüyor çok şükür." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa