Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Siirt'e gerçekleştireceği ziyaret, şehirde heyecan yarattı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, partisinin 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere ziyaret edeceği kentin farklı noktalarına Erdoğan'ın fotoğrafları ve Türk bayrakları yerleştirildi.

        Billboardlara ve aydınlatma direklerine "Sayın Cumhurbaşkanımız memleketinize hoş geldiniz", "Dünya 5'ten büyüktür", "Tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet" ve "Evliyalar şehrine hoş geldiniz" yazılı afişler asıldı.

        Vatandaşlardan İsmet Açıkgöz, AA muhabirine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt ziyaretini uzun süredir özlemle beklediklerini söyledi.

        Erdoğan'ın ziyaretinden onur duyduklarını ifade eden Açıkgöz, "Siirt ziyaretinde kendilerinden güzel müjdeler bekliyoruz. Mutluyuz ve sevinçliyiz." dedi.

        İsmet Kızılay da Erdoğan'ın gerçekleştireceği ziyaret ile heyecanlandıklarını belirtti.

        Erdoğan'ın kenti her gelişinin müjdelerle dolu olduğunu dile getiren Kızılay, "Cumhurbaşkanımızı destekleyip ona sahip çıkmak, milli bir davaya sahip çıkmaktır." dedi.

        Veysel Akkoyun da ziyaretten duydukları memnuniyeti aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa