Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Azerbaycanlı ve Doğu Türkistanlı üniversite öğrencileri, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıldönümünü kutladı.

        Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Kastamonu Belediyesi ve Okçular Vakfı iş birliğinde düzenlenen 6. Fetih Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu Kastamonu Bölge Elemeleri etkinliklerine katılan, Kastamonu Üniversitesinde öğrenim gören Azerbaycanlı ve Doğu Türkistanlı öğrenciler, Anadolu Ajansı'nın bayrağını açarak kurumun 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Azerbaycanlı öğrencilerden Maşallah Gözelov, AA'nın Türkiye'nin en köklü haber kuruluşu olduğunu belirterek, Türkiye'de Ajans'ın haberlerinden faydalandıklarını dile getirdi.

        Gözelov, kurumun bölgede etkin habercilik yaptığını vurguladı.

        Doğu Türkistanlı Meryem Kaşkarlı ise Anadolu Ajansı'nın yeni yaşını kutlayarak, "Türkiye ya da bir başka coğrafyadan haber alma ihtiyacı duyduğumda önce Anadolu Ajansı aklıma geliyor." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa