Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 75-66 mağlup eden Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, enerji ve motivasyonu sahaya iyi yansıtarak maçı kazandıklarını söyledi.

        Filipovski, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını tebrik ederek, önemli bir galibiyete imza attıklarını belirtti.

        Sakarya temsilcisinin iyi bir takımı ve koçu olduğuna dikkati çeken Filipovski, şöyle konuştu:

        "Açıkçası bu maçtan önce yeterli enerjiyle oynayabileceğimiz konusunda kafamda soru işaretleri vardı. Zor bir takvimden geliyoruz. Zor seyahatlerin üzerine bu maça çıktık. Takımım enerjiyi ve motivasyonu iyi bir şekilde sahaya koydu ve galibiyeti aldık. Yedi haftamız kaldı, bundan sonraki maçlarda yine konsantremizi sürdürüp play-off'a girebileceğimiz en iyi yerden girmek istiyoruz. Önce play-off'a girmeyi başarmak, sonra da en iyi yeri yakalamak istiyoruz. Bugün buraya gelip bizi destekleyen taraftarlara da çok teşekkür ediyorum."

        - Sakarya Büyükşehir Belediyespor cephesi

        Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Selçuk Ernak da Banvit'i aldıkları galibiyetten dolayı kutladı.

        Zor bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayan Ernak, "Haklı bir galibiyet aldılar. Hem de iyi basketbol oynadılar. Biz de sakatlarımızın iyileşmesiyle geri kalan son haftalarda ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa