Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Banvit Kara Ali Acar

        Hakemler: Mehmet Keseratar, Kaan Büyükçil, Halil Baldemir

        Banvit: Thomas 10, Şehmus Hazer 2, Kulig 6, Vidmar 9, Rautins 7, Rıdvan Öncel 6, Taylor 13, Caloiaro 22

        Sakarya Büyükşehir Belediyespor: Lopez 11, Jones 7, Jankovic 11, Doğukan Şanlı, Mehmet Özdoğan, Can Korkmaz 6, Fall 11, Harris 10, Boothe 10

        1.Periyot: 17-17

        Devre: 34-33

        3.Periyot: 53-54

        Beş faulle çıkan: 36.01 Boothe (Sakarya Büyükşehir Belediyespor)

        BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Banvit, evinde Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 75-66 mağlup etti.

        Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada Caloiaro'nun sayılarıyla etkili olan Banvit, 3. dakikayı 7-5 üstün geçti. Kalan bölümde iki takım birbirine üstünlük sağlayamadı ve ilk periyot 17-17 eşitlikle tamamlandı.

        İkinci çeyreğe hızlı başlayan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Jones ve Jankovic ile boyalı alanda etkili oldu ve 15. dakikada 27-23 öne geçti. Thomas ve Taylor'un periyot geneline yaydığı etkili performansıyla 18. dakikada Banvit tekrar skoru 34-33 lehine çevirdi. Soyunma odasına da bu skorla gidildi.

        Karşılaşmanın ikinci devresine Jankovic'in isabetleriyle giren konuk ekip, 22. dakikada skoru 37-34 lehine çevirdi. Rakibine sert savunmayla karşılık veren Banvit, çaldığı topları da hücumda Thomas ve Caloiaro ile iyi kullanınca 25. dakikayı 42-39 üstün geçti. Son bölümde etkili olan misafir takım son çeyreğe 54-53 önde girdi.

        Son periyotta özelikle uzun oyuncularını boyalı alanda iyi kullanan Banvit, taraftar desteğini de arkasına alarak üstünlüğü ele geçirdi ve maçtan 75-66 galip ayrıldı.

        Banvit'te 22 sayı üreten Caloiaro maçın en skorer ismi oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da Lopez, Jankovic ve Fall 11'er sayı üretti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa