Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, "Banvit şirketinin satışının Banvit Basketbol Kulübüne olumsuz bir yansıması olursa şunu açıkça söyleyebilirim ki Türkiye Basketbol Federasyonu, bütün gücüyle Banvit Basketbol Kulübünün arkasında yer alacaktır." dedi.

        Şenbayrak, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Banvit ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor arasında yapılacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında, basketbolun gelişmesi için yerel basının çok önemli olduğunu söyledi.

        Brezilyalı bir firmanın Banvit şirketini satın almasına değinen Şenbayrak, "Firmanın Banvit'i hangi şartlarda satın aldığı, Banvit Basketbol Kulübüne ne kadar destek vereceği konusunda bütün ayrıntılara hakimiz. Banvit Başkanı ve yöneticileriyle istişare halindeyiz." diye konuştu.

        Şenbayrak, geçen yıl Türkiye Kupası'nda Banvit'in önemli bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Banvit şirketinin satışının Banvit Basketbol Kulübüne olumsuz bir yansıması olursa şunu açıkça söyleyebilirim ki Türkiye Basketbol Federasyonu, bütün gücüyle Banvit Basketbol Kulübünün arkasında yer alacaktır. Türk basketboluna bu kadar hizmet etmiş bir kulübün arkasında durmak, federasyonun önemli bir vazifesidir. İspanya ligini öne çıkarmak istiyorlar ama bizim ligimizdeki rekabet, hiçbir ligde yok."

        Banvit'in geçen sezon FIBA Şampiyonlar Ligi'nde final oynadığını hatırlatan Şenbayrak, "Uluslararası arenada ön plana çıkan antrenörler, hocalar da Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ni tercih ediyor. Bu da ligimizin ne kadar değerli olduğunun bir göstergesi. Herkesin herkesi yenebileceği, kimin küme düşeceğinin daha önceden bilinemediği, son haftalara kadar heyecanın devam ettiği bir ligimiz var. Play-off'a girecek takımlar belli değil." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa