Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hedefine bir adım daha yaklaşmayı arzuluyor.

        Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

        Sivas ekibi, bugün öğleden sonra hava yoluyla Konya'ya hareket edecek.

        Ligde son maçını kazanarak 28. haftaya 41 puan ve averajla altıncı sırada giren kırmızı-beyazlılar, rakibini yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

        İki takım arasında sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşmayı Demir Grup Sivasspor 2-1 kazanmıştı.

        - 9 oyuncu sarı kart ceza sınırında

        Demir Grup Sivasspor'da Atiker Konyaspor karşılaşması öncesinde Arouna Kone, Robinho, Hakan Arslan, Carl Medjani, Delvin Ndinga, Paul Papp, Hakan Bilgiç, Auremir Dos Santos ve Thievy Bifouma sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Bu futbolcular yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 29. haftasındaki Fenerbahçe müsabakasında görev alamayacak.

        Sakatlıkları bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal ve orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise sağlık ekibinin vereceği rapor doğrultusunda kadroda yer bulabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa