Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı Dağı'nda düzenlenen hava harekatında, eylem hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi.

        Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ağrı Dağı bölgesinde icra edilen operasyonda, sınır birliklerine ve vatandaşlara karşı eylem hazırlığında olan bir grup terörist tespit etti.

        Bunun üzerine düzenlenen hava harekatında 3 terörist etkisiz hale getirildi.

        Teröristlerin 12 Mart 2018'de Uzman Çavuş Göksel Koç'un şehit edilmesi eylemini gerçekleştiren teröristler olduğu bildirildi.

        Ayrıca, teröristlerin yerini tespit eden Mehmetçik'in, hava harekatı öncesi son günlerde, İran üzerinden kaçak yollarla yurda giren Afganistan ve Pakistan uyrukluları yakalamak izin bölgede bulunduğu öğrenildi.

        Etkisiz hale getirilen teröristlerin de kaçak göçmenlere yönelik önlem almaya çalışan sınır birliklerindeki Mehmetçik'e pusu hazırlığında olduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa