Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis, İç Kale'deki surlarda ve Dicle Nehri kenarındaki parklarda uyuşturucu denetimi yaparak halkı uyuşturucu konusunda bilgilendirdi.

        Cizre İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğine bağlı ekipler, İç Kale'deki surlar ve Dicle Nehri kenarındaki parklarda uyuşturucu denetimi yaptı.

        Özellikle gençlere uyuşturucunun zararları hakkında bilgi veren polisler, vatandaşlardan çevrelerinde gördükleri uyuşturucu satıcılarını ya da başka herhangi bir konuda duydukları rahatsızlıkları kendilerine ve 155 Polis İmdat hattına iletmelerini istedi.

        Polisin yaptığı uygulamaya vatandaşlar da destek verdi.

        Vatandaşlardan 65 yaşındaki Cihan Fursa, uyuşturucu denetiminin daha sık yapılması gerektiğini belirterek, "Hepimizin geleceği gençlerimizdir. Gençleri bataklıktan kurtarmak insanlığın en önemli görevdir. Bir insanın canını kurtarmak, bir insanı bataklıktan kurtarıp topluma kazandırmak kadar güzel bir şey olur mu? Onun için yapılan bu uygulamaya destek veriyor ve bu tür uygulamaların artarak devam etmesini istiyorum." dedi.

        Mahmut Elger ise gençlerin bu bataklığa düşmemesi ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için polisin yaptığı uygulamaya destek verdiklerini dile getirdi.

        Murat Tuna da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve onları bu bataklıktan kurtarmaya çalışan polislere teşekkür ederek, bu tür uygulamaların artarak devam etmesini diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa