Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Pamukkale Hierapolis Antik Kenti'ndeki termal havuzuna gelen ziyaretçiler, Anadolu Ajansının (AA) 98'inci kuruluş yıl dönümünü pankart açarak kutladı.

        Geçmişi 2 bin 800 yıl öncesine kadar giden Hierapolis Antik Kenti'ndeki havuzda binlerce yıllık sütun ve mermerler arasında yüzme fırsatı yakalayan misafirler, aynı zamanda doğal güzelliklerin keyfini yaşıyor.

        "Beyaz cennet" Pamukkale'ye gelerek antik termal havuzuna giren yerli ve yabancı turistler "Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutlarız." yazılı pankartı açtı.

        Turistler AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak pankartın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Pamukkale İşletme Müdürü Kazım Tali, AA'nın 98 yıldır bağlı olduğu ilkeler doğrultusunda Türkiye'de habercilik alanında kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek için gece gündüz çalıştığını söyledi. AA'nın kuruluş yıldönümünü kutlayan Tali, AA çalışanlarına başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa