Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışını sürekli geliştirerek ve ilk günkü anlayışla koruyarak, kamuoyunu bilgilendirme vazifesini yurt içinde ve yurt dışındaki yaygın haber ağıyla 98 yıldır layıkıyla yerine getiren Anadolu Ajansının, kuruluş yıl dönümünü en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.

        Kalkancı, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli mücadele döneminin zor şartları altında Türk milletinin haklılığını tüm dünyaya duyurmak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın, geçen 98 yıllık süreçte basın etik ilkelerinden taviz vermeyerek, taşıdığı misyonu ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla, Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan dünyanın önde gelen ajanslarından biri haline geldiğini bildirdi.

        Kalkancı, "İlkeli ve sorumlu habercilik anlayışını sürekli geliştirerek ve ilk günkü anlayışla koruyarak, kamuoyunu bilgilendirme vazifesini yurt içinde ve yurt dışındaki yaygın haber ağıyla 98 yıldır layıkıyla yerine getiren Anadolu Ajansının, kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başarılı hizmetler gerçekleştiren her kademedeki personelini tebrik ediyor, başarıları çalışmalarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

        - "ATSO Başkanı Uslu'dan kutlama

        Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu da yaptığı yazılı açıklamada, istiklal mücadelesinin güçlü sesi olarak 6 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı'nın, milli mücadelenin sesi olduğunu aktardı.

        Anadolu Ajansı'nın, iş dünyasını temsil eden bir sivil toplum kuruluşu olarak zaman zaman kendilerinin görüşlerine de haberlerinde yer verdiğini vurgulayan Uslu, şunları kaydetti:

        "Bir asırdan bu yana ülkemizde bu misyonu layıkıyla yerine getiren, bilgi birikimiyle ileri teknolojiyi birleştirerek, doğru ve güvenilir haberin adresi olmayı başaran Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışını sürdüren Anadolu Ajansı'nın ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında büyük zorluklara rağmen üstün başarılarla görev yapan tüm çalışanlarını tebrik ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa