Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi üyesi balıkçılar, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98'inci kuruluş yıl dönümünü, teknelerine astıkları pankartla kutladı.

        Balıkçılar, "Anadolu Ajansı'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutlarız" yazılı pankartı astıkları tekneleriyle denize açıldı.

        Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansı'nın Mustafa Kemal Atatürk tarafından istiklal mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin her yerinde, hatta dünyanın dört bir tarafında habercilik yayınlarını sürdürdüğünü ifade eden Pehlivanoğlu, "Anadolu Ajansı 98. yaşında. Biz de AA çalışanlarıyla yıl dönümlerini kutluyoruz. Anadolu Ajansı'nın yıl dönümü kutlu olsun." dedi.

        Pehlivanoğlu, haberleri en doğru en hızlı şekilde sunan Anadolu Ajansına teşekkür ederek, tüm çalışanlarına ve emeği geçenlere başarı dileğinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa