Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi'nde görev yapan gençlik liderleri ve gönüllüler, "Çat Kapı Ziyaret" programı kapsamında Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Cacabey Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sürsavur ile AA Kırşehir Bürosu'nu ziyaret eden gençler, yanlarında getirdikleri pastayı keserek başarı diledi.

        Sürsavur, ziyarette yaptığı konuşmada, şehit aileleri başta olmak üzere Kırşehir'deki kişi ve kurumlara "Çat Kapı" ziyaretler yaptıklarını belirterek sosyal dayanışma ve kaynaşmaya katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

        Misafirliğin Türk kültüründe çok önemli olduğunu vurgulayan Sürsavur, "Önemli günlerinde resmi ve özel kurumlara ziyaretler yapıyoruz. Şehit Aileleri Derneğini ve şehit ailelerimizle gazilerimizi bu şekilde ziyaret ediyoruz. Gençlerle onları buluşturarak hem duygularını paylaşmayı hem de acılarını dindirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

        AA'nın 98. kuruluş yılı dolayısıyla hem ziyaret yapmayı hem de gençlerin önemli görevleri yerine getiren AA'yı tanımalarını istediklerini aktaran Sürsavur, şunları kaydetti:

        "Bu ziyaretlerde öğrencilerimizin kurumları daha iyi tanımalarına da katkı sunmaya çalışıyoruz. AA da şehrimizin gelişmesi için ekonomik, kültürel ve sosyal değerlerinin tanıtılmasında büyük katkılar yapmaktadır. Gençlerimizin faaliyetlerinin kamuoyuna anlatılmasında AA'yı hep yanımızda görüyoruz. AA'nın haberlerini sosyal medyadan yakinen takip ediyorum. Gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizin de AA'yı yakından tanımalarını istedik."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa