Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak'ta, sivil havacı Salim Gören, Anadolu Ajansının (AA) 98'inci kuruluş yıl dönümünü havada pankart açarak kutladı.

        Uşak'ta yamaç paraşütü ve paramator ile uçuşlar gerçekleştiren sivil havacı Gören, "Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutlarız." yazılı pankartla kent üzerinde uçuş yaptı. Yaklaşık 1 saat süren uçuşun ardından açıklama yapan Gören, AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı ve kutlamalara kendi imkanlarıyla destek vermek için uçuşu gerçekleştirdiğini söyledi.

        Sekiz yıldır sivil havacılıkla uğraştığını aktaran Gören, "AA kuruluşundan bu yana doğru tarafsız ve ilkeli haberleri ile ülkemizde ve dünyada kamuoyunun bilgilendirilmesi için çalışıyor. Ben de paramotorumla kutlama etkinliklerine katıldım. AA her zaman bizlerin sesi oldu, bu uçuşla tüm Uşaklılara AA'nın kuruluş yıl dönümünü duyurmuş olduk." dedi.

        Etkinlik sırasında bazı kişiler evlerinin balkonlarından Gören'i alkışlayarak destek verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa