Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü, yayımladığı mesajla kutladı.

        Torun, mesajında, AA'nın yurt içinde ve yurt dışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağı olduğunu belirtti.

        Kutsal bir amaçla kurulan AA'nın, milli mücadelenin her dönemine tanıklık ettiğine işaret eden Torun, mesajında, "Kurtuluş Savaşımızın haklılığını tüm dünyaya duyurarak ulusal mücadelemizde çok önemli bir görevi yerine getiren Anadolu Ajansı'nın 98. yıl dönümünü içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

        Torun, AA'nın habercilik alanında öncü bir kuruluş olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

        "Doğru ve güvenilir habercilik anlayışı içinde görevlerini büyük bir sorumlulukla yurt içinde ve yurt dışında başarıyla yerine getiren, zaman kavramı gözetmeden her koşulda görevlerini fedakarca yürüten Anadolu Ajansı'nın çok değerli çalışanlarına, başarı dileklerimle sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Anadolu Ajansı'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, bu meşakkatli görevi yürüten çalışanlarını da tebrik ederim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa